This item has been added to your cart.
Should I order it along with the items in my shopping cart?
description
A traditional farmers sausage from South Africa is made from beef and pork spices include salt, sugar, coriander, cloves, black pepper, and nutmeg.
History
Boerewors is very common in South Africa, Namibia, Botswana, Mozambique, and Zimbabwean communities worldwide. Traditionally made from coarsely ground pork, beef, and or venison, Boerewors is usually preserved with salt and vinegar, and stuffed in sausage casings. It is often served with mielie pap.
Cooking instructions
Always cook meat thoroughly.
Step 1 -Boil sausage in a frying pan with a cup of water for 15 minutes.
Step - 2 - After the water has evaporated use some oil and brown the sausage skins.
Step - 3 - Allow the sausage to cool slightly to avoid burning your mouth.
제품명 | 부르볼스 | 유통기한 | 제조일로부터 6개월 |
축산물 가공품의 유형 | 소세지(비살균제품) | 보관방법 | 냉동보관 |
내용량 | 330g | 포장재질 | 폴리에틸렌 |
품목제조번호 | 202104800174 | 업소명 | 서아 / 전라북도 남원시 주천면 산업로 2768 |
원재료명 및 함량 | 돼지고기 국산 48.95%, 소고기 (외국산:미국, 호주) 48.95%, 정제소금 1% 국산, 설탕, 고수씨앗, 정향나무꽃봉오리분말, 흑후추, 육두구 분말 |
- 이 제품은 돼지고기, 양고기, 소고기를 사용한 제품과 같은 제조 시설에서 제조되고 있습니다.
- 해동방법: 냉장 0~10℃에서 해동 후 사용하십시오.
- 개봉 및 사용시 주의사항: 비살균제품이므로 반드시 익혀서 드십시오.
- 이미 냉동된 바 있으니 해동 후 재냉동하지 마시길 바랍니다.
- 본 제품은 공정거래위원회 고시 소비자 분쟁 해결 기준에 의거 교환 및 보상받을 수 있습니다.
- 부정불량식품 1399 고객센터 010-5247-2966
영양정보 | 총 내용량 330g /100g당 157kcal |
나트륨 355.2mg 18% / 탄수화물 2.6g 1% / 당류 0.3g 1% / 지방 7.8g 14% / 트랜스지방 0.5g 포화지방 5.6g 37% / 콜레스테롤 39.5mg 13% / 단백질 19.2g 36% |
description
A traditional farmers sausage from South Africa is made from beef and pork spices include salt, sugar, coriander, cloves, black pepper, and nutmeg.
History
Boerewors is very common in South Africa, Namibia, Botswana, Mozambique, and Zimbabwean communities worldwide. Traditionally made from coarsely ground pork, beef, and or venison, Boerewors is usually preserved with salt and vinegar, and stuffed in sausage casings. It is often served with mielie pap.
Cooking instructions
Always cook meat thoroughly.
Step 1 -Boil sausage in a frying pan with a cup of water for 15 minutes.
Step - 2 - After the water has evaporated use some oil and brown the sausage skins.
Step - 3 - Allow the sausage to cool slightly to avoid burning your mouth.
제품명 | 부르볼스 | 유통기한 | 제조일로부터 6개월 |
축산물 가공품의 유형 | 소세지(비살균제품) | 보관방법 | 냉동보관 |
내용량 | 330g | 포장재질 | 폴리에틸렌 |
품목제조번호 | 202104800174 | 업소명 | 서아 / 전라북도 남원시 주천면 산업로 2768 |
원재료명 및 함량 | 돼지고기 국산 48.95%, 소고기 (외국산:미국, 호주) 48.95%, 정제소금 1% 국산, 설탕, 고수씨앗, 정향나무꽃봉오리분말, 흑후추, 육두구 분말 |
- 이 제품은 돼지고기, 양고기, 소고기를 사용한 제품과 같은 제조 시설에서 제조되고 있습니다.
- 해동방법: 냉장 0~10℃에서 해동 후 사용하십시오.
- 개봉 및 사용시 주의사항: 비살균제품이므로 반드시 익혀서 드십시오.
- 이미 냉동된 바 있으니 해동 후 재냉동하지 마시길 바랍니다.
- 본 제품은 공정거래위원회 고시 소비자 분쟁 해결 기준에 의거 교환 및 보상받을 수 있습니다.
- 부정불량식품 1399 고객센터 010-5247-2966
영양정보 | 총 내용량 330g /100g당 157kcal |
나트륨 355.2mg 18% / 탄수화물 2.6g 1% / 당류 0.3g 1% / 지방 7.8g 14% / 트랜스지방 0.5g 포화지방 5.6g 37% / 콜레스테롤 39.5mg 13% / 단백질 19.2g 36% |